emag profishare

joi, 7 mai 2009

Discriminare pe fata pentru mamicile care asteapta indemnizatia de 85%

Desi au depus dosarul la inceput de ianuarie, nu au vazut niciun ban. Mai mult, nici copiii lor nu vor lua de acum alocatia de 200 de lei. Motivul? Au mame bogate, spune ministrul Marian Sarbu, si nu au nevoie de acest ajutor.

La Ministerul Muncii, timpul curge altfel. Cele mai mari intarzieri pe acest drum birocratic, "absolut accidentale", ar inseamna cel mult doua luni: "Chiar si 60 de zile a durat pana cand familia a intrat in posesia banilor," este de parere ministrul muncii, Marian Sarbu.

E contrazis insa. Diana din Arad spune: "E revoltator! Ajungem muritori de foame. Mi s-a spus ca persoana care facea recalcularea si-a dat demisia si o sa primesc indemnizatia peste inca 2-3 luni."

In plus, functionarii, neinformati sau dezinteresati, au trecut sub tacere o alta schimbare extrem de importanta. Copiii mamelor cu indemnizatie de 85% nu vor mai primi de acum, deloc, alocatia de 200 de lei. Vestea este confirmata de Marian Sarbu care spune ca ministerul pe care il conduce a promovat si acest aspect atunci cand a intrat in vigoare legea.

In zeci de mesaje, mamicile privesc insa totul ca pe o noutate absoluta: "Abia acum se spune! 85% din media venitului meu reprezinta 2300 ron! Sunt oare eu prea bogata ca si copilul meu sa ia alocatia?," este de parere Elena.

Articol preluat de pe stirile PROTV

UPDATE: Cititi si ascultati urmatorul articol tot de pe site-ul PROTV si puteti comenta pe aceasta tema, eventual sa ma lamuriti si pe mine daca eu ar trebui sa iau 1000RON indemnizatie nu mai iau cei 200ROn alocatie. Asta ar fi o idiotie.

2 comentarii:

  1. Dragi mamici si tatici, poate acest comentariu de pe un formu destul de renumit printre cunoscatori va mai linisteste.
    http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_42002/.html
    Oricum ministru Sarbu sa-si dea demisia, ca n-are ce cauta acolo impreuna cu Basescu si cu alti mincinosi si necunoscatori de legi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut din nou asta seara la stirile protv, ca nu mai recunoaste ca a spus asa ceva.
    Un om care nu tine minte ce a zis si facut ieri merita sa plece de la conducere. DEMISIA

    RăspundețiȘtergere