emag profishare

luni, 15 noiembrie 2010

Blocare, deblocare buton CD/DVD

Daca aveti copii mici, în casă, atunci sigur ştiţi că le place să se joace pe la butoanele calculatorului. Vom vorbi despre cum putem bloca butonul de deschidere/închidere tavă CD/DVD. CD/DVD-ul pot fi dezactivate din BIOS, dar totuşi ele vor fi alimentate şi butonul de scoatere tava ar permite copiilor deschiderea şi închiderea tavei de CD/DVD.

Cea mai bună opţiune pentru a bloca unitatea CD / DVD este să fie făcută din cadrul sistemului de operare. Există un utilitar gratuit care face acest lucru pentru tine şi este numit CD/DVD Drive Locker. Odată ce acest utilitar este instalat acesta vă va oferi opţiuni pentru a bloca unităţile pe care intenţionaţi să le blocaţi.Adăugaţi unităţile pe care intenţionaţi să le blocaţi în lista blocaţi, odată ce acest lucru este realizat, nu veţi putea deschide tava de CD/DVD folosind butonul, chiar dacă acestea este alimentat. Mutaţi unităţile care sunt blocate în lista de disponibile (adică în stânga) şi software-ul va debloca aceste unităţi. Utilizare software-ului este foarte simplă şi nu cred să aveţi probleme.
Programul este funcţional pe Windows 2000/XP/Vista/7

DOWNLOAD CD/DVD Drive Locker

3 comentarii:

  1. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    RăspundețiȘtergere