emag profishare

vineri, 27 noiembrie 2009

Desene animate interzise.

Deşi cu ceva vreme în urmă a fost amendat postul de desene animate MINIMAX pentru că a difuzat un desene animat care avea oarece scene cu 3 de X, adica pornografice, pentru care a fost şi amendat de CNA. Secventele incriminate le puteţi viziona aici.

De ce am început această discuţie? pentru ca azi dimineaţă în timp ce mă îmbracam am vizionat şi eu un desene animat facut probabil de acelaşi producator, singurul lucru cert fiind faptul că şi cel amendat de CNA şi acesta văzut de mine erau Poveştiri Ungureşti. Cert este ca impresia pe care mi-a facut-o nu este una bună, şi nu din cauza animatie care oricum e din secolul trecut, dar povestea care este prezentată este una de tot râsul pentru noi cei mari, iar pentru cei mici total needucativă. Needucativă din cauză că firul poveştii este unu lipsit de logică, fără pic de realitate şi insuflă copiilor ideei care nu cred că le-ar placea parinţilor să le aplice.

Povestile noastre, ale românilor sunt mult mai frumoase, educative şi reale, păcat că nu sunt prezentate pe canalele pentru copii şi în primul rând nu sunt transpuse cinematografic.
În concluzie nu lăsaţi copilul la povestile ungureşti. Iar daca vreţi sa vedeţi mostre şi povestiri ale vecinilor noştri daşi cautare pe youtube dupa: "Magyar Népmesék"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu