emag profishare

miercuri, 25 martie 2009

ÎNVĂŢAŢI ENGLEZA ÎMPREUNĂ CU PERSONAJELE TALE FAVORITE DIN FILMELE DISNEY

Nu vreau sa fac reclama dar cred ca e ceva foarte bun pentru copiii vostri, pe care doriti sa-i invatati engleza usor, distractiv si foarte placut.


Este vorba despre Colectia de DVD-uri Disney Magic English scoasa de cei de la DeAgostini. Învăţaţi alături de Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy, Mowgli, Aladin, Prinţesa Ariel, prinţul-cerb Bambi şi alte personaje din universul desenelor animate Disney. Veţi vedea că învăţarea limbilor străine poate fi extrem de distractivă!

Învăţarea este uşoară!
Veţi învăţa noi cuvinte în limba engleză urmărind cele mai cunoscute filme de animaţie Disney. Veţi fredona cântecele vesele, veţi răspunde la întrebări, veţi rezolva teste şi ghicitori, veţi juca jocuri şi veţi ajunge protagoniştii tuturor aventurilor!

Deja au iesit 2 numere pe piata pana acum, se pare ca intreaga colectie va avea in jur de 55 de numere care includ DVD, revista, o folie cu abtibilduri.

Eu sunt foarte incantata de aceasta colectie si abia astept sa fac rost si de urmatoarele numere, desi bebele meu are aproape 4 luni, cand o sa creasca o sa-i fie de folos.

17 comentarii:

  1. vreau si eu revistele e unde le pot cumpara?
    andreea_adi_adriana@yahoo.com
    sunt din galati

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunanta colectie Magic English de la DeAgostini intra in categoria bijnita. Este o magarie pe fata ce-au facut, au impartit fiecare tema pe doua numere showtime si playtime pentru a stoarce cat mai multi bani de la parinti. Daca faceti un calcul simplu veti vedea ca in Romania pentru intreaga colectie in timp veti plati pentru cele 55 de numere, aproximativ 810 RON; prin alte tari aceeasi colectie se gaseste editatat in doar 26 de numere si costa aproximativ 50 $ =~ 170 RON …

    RăspundețiȘtergere
  3. E posibil sa ai dreptate, pentru ca fiecare DVD nu este full cu informatie digitala, ci doar jumatate din el.
    Iar daca cineva doreste sa o cumpere ar trebui sa o gasesca la chioscurile astea de ziare si reviste.
    Pentru cei ce nu vor sa o cumpere dar vor sa detina aceste DVD-uri sa caute pe net torrente sau alte conexiuni P2P.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu nicaieri de unde pot gasi biblioraft am vazut ca in imaginea de mai sus se gaseste biblioraftul si am mai vazut si in revista.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am nic eu idee, stiu ca au fost scoase cu un nuamr din revista, cel mai bine intri pe site-ul lro si vezi cum poti face rost

    RăspundețiȘtergere
  6. SUNT BUNE DAR TOTUSI CAM SCUMPE MAI ALES PT CEI IN SITUATIA MEA CU VENIT DINTR_UN SALARIU

    RăspundețiȘtergere
  7. INCERCATI SA LE MAI IEFTINITI

    RăspundețiȘtergere
  8. am cumparat toate numerele pana acum,dar sant nemultumita ca nu am putut cumpara un biblioraft de la curs,neeaparat vreu biblioraftul,....de unde pot sa l cumpar??? ca nu am primit cum a fost reclama nici la un numar pana acum.astept urgent sa mi zica cineva va rog mult.altfel cursul e ff bun copilul meu de 6 ani invata singur. toate cele bune.astept raspunsul de la DeAgostin,poate are in depozit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adreseaza-te celor de la DeAgostini, pentru ca eu n-am de unde sa-ti dau asa ceva. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am cumparat nr 13 dar nu merge .
    Spune :"Windows Media Player cannot play this DVD because there is a problem with digital copy protection between your DVD drive, decoder, and video card. Try installing an updated driver for your video card. "
    Stie cineva ce trebuie sa fac ?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  11. as dori sa cumpar urgent daca are cineva nr 13 si 15 din magic english DISNEY + DVD. PLAITIME, ed.deagostini,am cumparat toate pana acum, dar am pierdut aceste 2numere. ....multumesc anticipat,daca cineva se ofera sa mi le trimita contra cost.sa mi scrie pe im. toldasruben@yahoo.com.doresc sa am toata colectia .am 6 ani si imi place mult acest curs.

    RăspundețiȘtergere
  12. am pierdut numarul 24! :( ma poate cineva ajuta?
    ripaanca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. eu am magic english de la nr 9 pana la 13 iar de acolo nu mai am!mi-am cumparat hannah montana dar este o prostie!asa ca am revenit la magic enlgish!uincepand de la numarul 26 pana la 29 si mai continui!dar de la 20 in ss am de unde sa le iau!pentru ca am in apropiere un ziar undfe are nr din spate de la 20 in sus.
    bye!aa!sunt ane am 11 ani si sunt in cls a5-a b si p mne ma ajuta foarte mult l english,fak si l sc!

    RăspundețiȘtergere
  14. am renuntat la Hannah Montana si vreau sa colectionez toate numerele pina la 30.Cine ma poate ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  15. buna am procurat si eu magic english dar nu mi-a placut caci nu pot sa privesc nu stiu ce e cu e lam pus in calculator si nu se porneste

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt Video-DVD-uri asa ca ori le pui pe un DVD-PLAYER legat la TV ori instalezi un program de vizualizat DVD-uri pe calculator. De exemplu AVS DVD Player un player gratuit.

    RăspundețiȘtergere