emag profishare

marți, 22 februarie 2011

Fructele si legmele nesanatoase

De cand sunt mica am stiu ca fructele si legumele sunt cele mai sanatoase alimente pentru organism, dar se pare ca datorita dorintei de productii mari, si a cerintelor mai ridicate din parte consumatorilor acestea sa nu mai fie atat de sanatoase cum erau odinioara.
Alimentele sunt tratate chimic înainte de a ajunge pe masa noastră, ceea ce poate duce la intoxicarea ficatului, a rinichilor şi a sistemului nervos central, avertizează nutriţioniştii.
Ţelina, piersicile, merele, căpşunile, afinele, spanacul, varza, cartofii şi cireşele sunt alimente care pot "otrăvi" organismul cu tot felul de substanţe chimice, pentru că se folosesc în procesul cultivării, dar şi al transportului lor se folosesc numeroase chimicale, informează shine.yahoo.com. După ce au analizat alimentele, specialiştii au realizat o listă a celor mai nesănătoase fructele şi legumele.

Cititi articolul integrala pe gandul.info

Asa ca copiii de azi nu vor mai fi la fel de sanatosi precum generatiile anterioare si asta nu numai daroita fructelor ci si a celorlalte alimente care pana la urma provin tot din natura tot mai intoxicata cu chimicale.